Het ontstaan van
Sportladder.nl

Een extra dimensie op de sportclub!

Het team van Sportladder.nl


Sportladder is ontstaan vanuit onze eigen ervaringen op de sportclub. Wij ervaarden zelf het plezier en de groeiende vriendschappen die wij opdeden op de club.

Wij wilden graag af van vaste- of verplichte avonden. Werk, familie en andere zaken vulden onze agenda's en een vaste avond komt niet voor iedereen uit.

We kwamen met het concept Sportladder.nl om het plezier van de sociale contacten te combineren met de persoonlijke vrijheid die veel van ons nodig hebben om de sport te beoefenen.

Donald Sol

Van kinds af aan fanatiek tennisser. Heeft zich ontwikkeld vanuit een militair verleden tot de online marketing en websdesign. Zijn passie is om te gaan creƫren waar anderen van kunnen genieten. Met sportladder combineert hij zijn liefde voor sport, creatie en hoopt hij dat andere sportfanaten genieten van serieus sporten en het ontmoeten van nieuwe vrienden.

Ferry Sol

Een fanatiek, gedreven en sociale persoonlijkheid. Begon op zijn 16e met tennis en heeft de sport nooit losgelaten. Met zijn kennis van ICT is Sportladder tot stand gekomen. Zijn visie voor Sportladder is om amateursporters de best mogelijke ervaring te bieden bij hun sportclubs. Dit wil hij bereiken door zijn systeem te perfectioneren en te distribueren onder sportlcubs; van sportliefhebber tot sportliefhebber.

Versterk ons team!


Ervaar jij ook de connectie tussen sporten en vriendschappen? En kan jij dit overtuigend vertellen aan sportclubs die profijt van hebben van ons systeem?

Voor de verspreiding van Sportladder zijn wij opzoek naar een fanatieke salestijger met een grote passie voor sport! Wij hebben iemand nodig die zich kan invleven in het clubgevoel en daardoor begrijpt hoe Sportladder een extra dimensie toevoegt op de club! Ben jij of ken jij dit sportieve salestalent? Reageer dan gelijk!

Vacature eisen

Sportief
Sociaal
Geen digibeet
Eigen rijbewijs en vervoer
Een talent in sales
Minimaal 24 uur per week beschikbaar

Jij start door Sportladder op jouw club te introduceren!

Voordelen voor jou

Je krijgt een baan met gigantisch veel vrijheid en ruimte voor jouw eigen inbreng. Uiteraard staat hard en slim werken centraal, maar je start met 200% vertrouwen vanuit het team! Wij geloven in jou en jij bewijst jouw waarde!